2020年12月网络教育大学英语B英译汉专项练习(附答案)

  • 2020年12月网络教育大学英语B英译汉专项练习(附答案)已关闭评论
  • 35
  • A+
所属分类:网教

1.Our teacher always encourages us to speak English bravely.

答案:我们的老师总是鼓励我们大胆讲英语。

2.He lives in a small room with only one small window.

答案:他住在一间只有一个小窗户的小房间里。

3.As is known to all, China is the largest developing country in the world.

答案:众所周知,中国是世界上最大的发展中国家。

4.We should encourage him to have confidence in himself.

答案:我们应当鼓励他对自己要有信心。

5.My classmate is much cleverer than I.

答案:我的同学比我聪明多了。

6.Would you please help me with this heavy box?

答案:你能帮我抬一下这个沉箱子吗?

7.I'll be waiting for you at the library this time tomorrow.

答案:我明天这时候在图书馆等你。

8.My classmate is much cleverer than I.

答案:我的同学比我聪明多了。

9.He was very happy to hear from his old friend.

答案:他很高兴收到他的老朋友的信。

10.Are you fond of music?

答案:你喜欢音乐吗?

2020年12月网络教育大学英语B英译汉专项练习(附答案)

11.He has taught English in this university ever since he moved to this city.

答案:他自从移居到这座城市以来就一直在这所大学教英语。

12.I'm going to visit a friend of mine this Sunday.

答案:本星期天,我要去拜访一位朋友。

13.He has been learning English for years.

答案:多年来,他一直在学英语。

14.This box can hold more books than that one.

答案:这个箱子比那个箱子能装更多的书。

15.We should encourage him to have confidence in himself.

答案:我们应当鼓励他对自己要有信心。

16.He was very happy to hear from his old friend.

答案:他很高兴收到他的老朋友的信。

17.Fred was such a hardworking student that he soon came out first in the class.

答案:弗瑞德是一个学习十分用功的学生,所以不久他就成了班里学习最好的学生。

18.A good memory is a great help in learning a language.

答案:好的记忆有助于语言的学习。

19.When she left school, she went first to Britain.

答案:在她离开学校后,她一开始去的是英国。

20.We should encourage him to have confidence in himself.

答案:我们应当鼓励他对自己要有信心。

21.Fred was such a hardworking student that he soon came out first in the class.

答案:弗瑞德是一个学习十分用功的学生,所以不久他就成了班里学习最好的学生。

22.I knocked on his door but nobody came to answer it.

答案:我敲了他的门,但没人来开门。

23.The students are encouraged to do more listening, reading and writing by their teacher.

答案:老师鼓励学生多听、多读、多写。