2020年12月网教统考大学英语B选择题强化练习(带答案)

  • 2020年12月网教统考大学英语B选择题强化练习(带答案)已关闭评论
  • 61
  • A+
所属分类:网教

1、Don't be too _______about things you're not supposed to know.

A.strange

B.amusing

C.curious

D.conscious

答案:C

2、Could you show me where the _______ shoes are?

A.Women

B.womens

C.woman

D.women's

答案:D

3、He succeeded ______ out a lot of things entirely new in the world.

A.in working

B.to work

C.working

D.at working

答案:A

4、It took me a long time to ________ the disappointment of failing the exam.

A.get over

B.get up

C.get into

D.get down

答案:A

5、She _______ 100 pages of the book today.

A.has already read

B.already reads

C.already read

D.was already read

答案:A

6、He has been ______ for nearly three weeks after the death of his dear pet.

A.sad

B.satisfied

C.evil

D.joyful

答案:A

7、One cannot learn a foreign language well ______ he studies hard.

A.unless

B.if

C.as

D.when

答案:A

8、A large number of people ______ present at the meeting, which was out of our expectation.

A.was

B.were

C.have

D.has

答案:B

9、When the girls saw the funny man, they couldn't ____ laughing.

A.keep from

B.keep on

C.keep away

D.keep at

答案:A

10、We are glad that we finally managed to get into contact ________ them.

A.at

B.on

C.from

D.with

答案:D

11、This kind of plant ______ a lot of water at all times.

A.assumes

B.limits

C.produces

D.requires

答案:D

12、Look! Here _______ the famous player.

A.comes

B.come

C.had come

D.coming

答案:A

13、Uncle Sam sent him a _______ bicycle as a birthday present.

A.red sports new

B.sports new red

C.new sports red

D.new red sports

答案:D

14、I couldn't find my English-Chinese dictionary _______.

A.anywhere

B.everywhere

C.nowhere

D.somewhere

答案:A

15、The plane was about to _______, and yet I left my ticket behind.

A.take off

B.take on

C.take up

D.take in

答案:A

16、John succeeded _______ what he wanted.

A.to get

B.to getting

C.in getting

D.and getting

答案:C

17、The accident was ______ to careless driving.

A.for

B.likely

C.due

D.because

答案:C

18、With a good command of reading skills, most students can manage to read _______as they could the year before.

A.as twice fast

B.as fast as twice

C.as twice as fast

D.twice as fast

答案:D

19、Some famous singers live on the _______from their record sales.

A.salary

B.price

C.bill

D.income

答案:D

20、__________of them thinks that is a good idea.

A.Anyone

B.No one

C.None

D.Someone

答案:C

21、When Lily came home at 5 p.m. yesterday, her mother _____dinner in the kitchen.

A.cooked

B.was cooking

C.cooks

D.has cooked

答案:B

22、I didn’t expect you to turn _____ at the meeting yesterday.

A.up

B.to

C.out

D.over

答案:A

23、The young lady coming over to us _____ our English teacher; the way she walks tells us that!

A.must be

B.can be

C.would be

D.could be

答案:A

24、Once environmental damage ______, it takes many years for the system to recover.

A.is to do

B.does

C.had done

D.is done

答案:D

25、Eggs, though rich in nourishments, have ______ of fat.

A.a large number

B.the large number

C.a large amount

D.the large amount

答案:C

26、I don’t know the park, but it's______ to be quite beautiful.

A.said

B.told

C.spoken

D.talked

答案:A

27、Jane’s dress is similar in design ______ her sister’s.

A.like

B.with

C.to

D.as

答案:C

28、The manager will not _________ us to use his car.

A.have

B.let

C.agree

D.allow

答案:D

29、Neither John ______ his father was able to wake up early enough to catch the morning train.

A.nor

B.or

C.but

D.and

答案:A

30、_______ these honours he received a sum of money.

A.Except

B.But

C.Besides

D.Outside

答案:C